Familjen

Till vår familj hör Prinsessan Melissa 10/15, Lillebror Nicholas 07/17, Pappa Pasi och jag, Mamma Ida. Vi har varit tillsammans sedan hösten 2013.
Med oss hör även två siberiska huskyn och en tvättäkta vakthund: dvärg pinschern Mini.

Jag skulle inte kalla mig till en ”vanlig” mamma. År 2005 fick jag diagnosen för adhd som varit en ganska tuff sak för mig att leva med men jag jobbar mycket med att acceptera mig som själv och försöker lära mig av mina misstag och snesteg.

Jag jobbar som bröllopskoordinator på Svartå Slott som är mitt drömjobb sedan många år tillbaka och brinner för mitt jobb. Där emellan är jag en jobbig hemma mamma som städar, lagar mat och försöker leva ett hälsosamt liv, ja ni vet hur det lätt går.. Om jag bara smakar på några godisar nu när barnen lagt sig och kollar en film…

På bloggen får ni följa med vår vardag, mina texter är kanske inte och intresserar alla. De är råddiga och oftast har de ingen mening, de innehåller skrivfel- nämnde jag att jag också har dyslexi och suger på matematik?
Men bloggen har jag för min egen skull, en öppen dagbok för alla att se. En klick lite av allt, det blir väll en bra soppa? 🙂