vardag

Ljumskbråck bye.

Igår var jag äntligen och fick mitt ljumskbråck opererat. Jag fick det redan då jag väntade Melissa men det har inte stört mig förrän de senaste halvåret, då har den varit sjuk varje dag. Men processen till operation har varit lång.. 5 månader för att vara exakt.

Men nu är det fixat iaf och ont har jag. Nu ska jag vila vila vila och om 3 veckor ska jag få börja träna igen och då jävlar ska jag träna ännu mer målmedvetet än nu. Jag totalt älskar att känna mig stark och känslan att årka lyfta mer får mig att bara villa mera.. Men nu, paus och får sikta in på kosten tills dess.

Bilden tagen för 1,5 vecka sedan. Kände mig så snygg och peppad den dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s