vardag

Work in progress

Ni som följer mig på instagram har kanske luskat ut att jag försöker ta mig i nacken och leva lite hälsosammare. Jag försöker gymma 3-4 ggr i veckan och senaste månaden så har det hållit riktigt bra! Jag älskar att känna mig starkare på gymmet och årkar med mera tyngder. Konditionen har blivit bättre, årkar jogga längre sträckor med hundarna. Det är sånt som får en att årka fortsätta!

Nu följer jag ingen diet, men att försöka äta hälsosammare och dricka mycket vatten gör säkert sitt såhär i början blandat med träningen. Och visst ser jag en liten skillnad på mina armar. Sakta sakta.. Men det sker någonting endå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s