vardag

Måndag 18.3

Ny vecka och nya tag, härligt! På helgen var vi igen båda lediga, man blir ju riktigt bortskämnd! Men snart är våren och sommaren här och så slutar helg ledigheterna och 100% jobb kallar.. Så man får väll njuta nu bara av dessa lediga helger med familjen!

Vi fick ängligen klädskåpet flyttat från barnens rum in i vårt och vårt mindre in till barnen. Tycker det är viktigare att barnen har mera utrymme i sitt rum att leka på, vi klarar oss med mindre utrymme. Och jag blev ganska nöjd! Barnens rum är ett evigt projekt och till nästa funderar vi på hurdan säng det ska bli.. Pinterest är i aktiv användning kan jag berätta! Och ja, förvaringslådor behöver alla leksaker också.

Men ganska mycket bättre blev det nog såhär! Före och efter bilder:

Önskar er alla en riktig skön måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s