vardag

Onsdag 13.3

Väckning 4:20. Gymmet kallar. Älskar att gymma på morgonen, tidigt på morgonen. Ska vara riktigt ärlig med er nu. Det bästa med att träna tidigt på morgonen, före tuppen, är för man känner sig extra duktig för att msn verkligen sliter sig upp från sängen och iväg på gym!

Note to self, ta dina vitaminer först efter träningen för att undvika illamående mitt i träningen.

Efter träningen styrde jag hem, fixade frukost åt barnen och mig. Fullkornsbröd, rågost blandat med kanel och skivad banan – in i toast maskinen och aij että. Perfekt frukost som variation till gröt!

Melissa till dagis och styrde bilen mot degerby och Saras salong. Jag har tröttnat på mitt röd/lila hår så vi har börjat ett projekt som jag vet att Sara älskar mig för : jag vill bli blond. Och Sara fixar. Hon älskar mig

Och Knutte var såklart med. Han var ett riktigt busfrö idag! Enda tills han somnade i min famn och jag hade så svårt att stiga upp och börja klä på honom. Så liten och så oskyldig, mammas bebis ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s