vardag

Söndag 10.3

Söndag och vilken härlig helg vi haft bakom oss. Vi har båda varit helt lediga så vi har besökt simhallen, hanldat och besökt morfar. Gymmat, åkt pulka och besökt farmor. Flera såna här helger tack!

Imorgon kör en ny vecka igång och jag har laddat ner appen SWEAT och kommer börja följa ett träningsprogram via appen. Laddade mitt gymkort till gym1 i Ekenäs och god damn att jag kan trivas där! Idag hade jag med mig Melissa på ett snabbt träningspass och hon var verkligen super duktig, riktigt stolt över henne.

Efter gymmet skulle vi gå till farmor i österby. Lite på två kilometer att gå och det skulle ta ca 30 minuter att gå.. Men tjena, jag tänkte vi skulle ta en genväg och följde min gps i telefonen som tog oss in på någons gård.. Så vi svängde snällt om och hamnade gå tillbaka.. Vägen tog sist och slut lite på en timme.. Men Melissa gick så duktigt utan gnäll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s