vardag

The sun in shining

Solen skiner, fast det har den nog gjort några dagar redan men idag var första dagen vi faktislt tog vara på solen och spenderade förmiddagen ute. Tur har vi som har under 5 min gåväg till parken. Synd bara så använder vi inte den endå så mycket, speciellt på vintern då den inte alls varit omskött så den har varit helt igen snöad..

Vi började också klippa i syren buskarna, hoppas bara inte för sent för såg att de redan börjat komma små knoppar! Så sjukt… Men jag ville fixa en kojja in i den största busken åt Melissa, det var min plan redan ifjol men då hade det börja knoppa så mycket så det var för sent för att börja röjja då.. Men i år, i år kommer hon få en mysig koja inne i busken!

Snart kommer vår barnvakt så vi kommer få åka på tumis till butiken med Pasi. När har de hänt sist? För ja snart 3,5 år sedan.. Visst har vi varit ensamma till butiken men idag får vi fara ensamma tillsammans. Vilken vardagslyx!

…. Vi planerar att åka och äta en burgare påvägen hem, bara för att lixom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s