vardag

En extra kick.

Eftersom flunssan tog mig ganska rejält har jag inte fått såmycket gjort idag eller igår. Igår hade jag några bröllops träffar och skickade iväg några offerter, idag blev det tyvärr enbart innehäng hela dagen fast solen sken från blå himel.. Så blir det helt enkelt ibland. Barnen fick pyssla med fingerfärger på förmiddagen och när Pasi kom hem från jobbet åkte de ner till Ekenäs och jag blev på soffan. Glamoröst. Imorgon kallar jobbet igen med några bröllopsträffar och sen var denna veckan klappad och klar!

Min favorit t-shirt atm. Stay Bad Ass. Behöver inte förklara det mera än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s