vardag

Sjukstuga bakom hörnet..

Idag känner jag verkligen av hur flunssan är på gång att ta över mig..I några veckor har det kommit och gått men nu är det verkligen på g. Tur har jag inte mycket jobb, några bröllopsträffar, så hinner iallfall vila. Eller hur mycket det går att vila sig med två små i huset..

Förra helgen var vi med Sara på en liten weekend getaway.. Mammaloma som vi kallar det. Vi besökte Flamingo i vanda. k-18 spa avdelningen var en total flop. Päiväkumpu i Lojo kändes som att de hade bättre urval är Flamingo.. I vattenparken fick man köa närmare 10 minuter före man slapp och åka så det gav glädje till två åk.. Neeh. Ei jatkoon, men det var iallafall nu testat.

Det som dock var sjukt kul var VR spelet. Vi bestämnde oss för att ta 30 minuter och byta spelare vilket räckte bra till. Det är en sak jag och Pasi måste testa! På tal om det så måste vi två få in en date night.. Vi har inte haft date night på gud vet när senast, så att det bara är vi två.. Det blir ofta så att vi umgås med alla vänner när vi väl slipper ut.. Men kanske vi nu nästa gång skulle satsa på en tid helt på tumis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s