vardag

Grönska

Idag hade jag planerat att åka till ekenäs för att köpa gymkort till gym1. Det gick inte som planerat..jag hade Nicholas med mig och fick ingen barnvakt, har förut haft med honom till gymmet nog men idag kändes det inte som rätt dag för det. Så vi styrde bilen mot Lojo i jakt efter nya, större krukor till mina växter. Våren kommer med storm steg och jag har en del växter som behöver större krukor.. Hade tänkt mig köpa vanliga lerkrukor men så gick jag in i K-rauta i Lojo och hittade lite annat i ställe..

Krukan som står på pallen till vänster. Den var på – 50%. Köpte även två stycken vita plast med vattningssystem som kommer upp till sovrummet, bara jag skaffat mera mylla.. Tänkte väll inte riktigt efter och köpte bara 20 liter mylla.. Räckte inte riktigt till alla växter.

Den stora rotting krukan hittade jag nedsatt i Hankkija i Virkby. Perfekt till min palm att få växa till sig i.

Och ja.. Barnens hjälmar förvaras uppe på vitrinet. Helt perfekt!

Och sist men inte minst. Krukorna hittade jag på loppis i Lojo. Svart med silver mönster, helt perfekta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s