vardag

Tvåbarns mamman

Igår var första dagen jag var ensam hemma med båda barnen, Pasi hade jobb i Ekenäs och det var meningen att Melissa skulle åka till farmor men så tänkte min mamma komma på besök till oss på kvällen  och jag ville att Melissa skulle få träffa Ämmi (eller HHämmi som Melissa säjer) och så ska jag ju faktiskt klara mig me två barn ensam när Pasi far tillbaka på jobb om tre veckor. För ja, idag var Pasis sista semesterdag och på Måndag börjar hans pappaledighet, lyx att få ha honom hemma ännu tre veckor till säjer jag bara!

DSC_2255
Men att vara hemma med två barn gick faktiskt bra. eller sådär enligt mig helt bra! Lillebror trivdes t.om i Babybjörn sitter och sov där i några timmar så jag kunde underhålla Melissa. Lillebror är annors en tisspojke, vilket jag nämt redan.. men ja..mammas famn är det bästa enligt han så jag är så glad att han igår trivdes annanstans. Och Melissa är ju så duktig! Enda var att på kvällskvisten fick lillebror magknip (han brukar få det på kvällarna nu..) så då hade jag händerna fulla med honom och det var Melissa inte riktigt och gillade.. då blev det ganska mycket gnäll och en nervös mamma.. Pappa kom hem endå till nattningen så jag kunde pusta ut. Melissa är jätte lätt att få nattad, inte frågan om det, men att få ihop kvällsrutinerna med en lillebror över axeln skulle kanske ha varit lite knepigt..

Men jag är nöjd över dagen och jag klarade det utav att behöva muta Melissa med saft 😉 haha. 

DSC_2296

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s