vardag

1 vecka

Som många av er redan vet, föddes lillebror den 30.7 och gjorde oss till en familj på fyra. Det var en förlossning som påminde ganska mycket om Melissas, fast denna gång kom det igång av sig själv en vecka över beräknade datum.

Vi var ett dygn inne på Lojo BB, jag ville bara hem till egen säng och dusch och min familj, så var väldigt lycklig då allt var bra med oss båda så vi slapp snabbt hem. Det var helt annat att vara på BB nu än med Melissa. Med Melissa var det bara skönt att få vara där i 3 dygn och full service, denna gång ville man bara hem fast alla var jätte trevliga och Lojo BB får fulla poäng, kanske någon förstår vad jag menar..

DSC_2199

Vår första vecka har gått jätte bra. Melissa växte på en natt till en stor tjej. Hon älskar lillebror (”Baabi” som hon säjer hela tiden) och hjälper gärna till. Vill mysas och titta, men lite får vi nog hålla ögonen på henne då hon endå inte riktigt förstår att lillebror är liten och man kan inte gunga på sittern hur som helst eller ligga för nära.

Och Lillebror är en drömbaby han också. Han sover så bra! (ännu iallafall…) En tisspojke är han nog helt klart och ligger helst i mammas famn och tissar på tissen. Tutten är han verkligen inget fan av så vi kommer troligen skippa den helt för honom och hoppas på att han inte börjar suga på händerna/tummen… Men vi får se.

Men överlag så går allt över förväntan! Pasi är ännu på semester hela Augusti så vi ska väll få tag på lite rutiner i lugn och ro innan jag blir ensam hemma med barnen. Det som är mest klurigt hur man får till det med hundarna och deras promenader, vi har en liten gård med jag vill inte att hundarna ska göra sina bestyr på gården (lite kiss gör inte så mycket med hundbajs nej tack).

Jag ska ta tag i en förlossningsberättelse någon dag.. men som ni nu också märkt är inte mitt bloggande så aktivt, men för att få den sparad åt mig själv så ska jag nog skriva ner lite 🙂

DSC_2203

Magen full av mjölk trivs man i pappas trygga famn också ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s