vardag

Om att dansa i cirklar och nyblivna Svartåbor

Hej på er!

Här har det varit tyst ett bra tag, har egentligen ingen orsak till den tystnaden heller, förutom att jag inte haft ”nåt att blogga om” eller kanske vi ska vara ärliga;
Har haft en hel massa att blogga om, men det har inte blivit av. Får se om det blir nåt av det nu heller..

I slutet på Maj, den 25.5, fölade Sasha. Ett sto föl- såklart.. varför skulle hon nu gett mig en hingst? Men fölningen gick bra, faktiskt så bra att vi missade den på natten trots att mamma höll vakt på henne. Men så brukar de ju vara, att de fölar då de är i lugn o ro. Hon fick sig ett passande namn; Dancin’ In Circles, en låt av Lady Gaga helt som Sashas Bad Romance. Och om ni frågar mig kommer det namnet säkert passa henne utmärkt!
Nu går hon och Sasha på bete i Jällars, och trots att jag borde ha två hästar nu står jag kvar med bara en..

Livet kom imot också. På ett positivt sätt denna gång. Vi har nämligen blivit Svartåbor! oj. Vi hade inga planer att flytta bort från Jällars förrän lillebror var född, men så kom det perfekta hemmet imot väldigt plötsligt och det hade vi inget imot då det tyvärr blev en hel del problem där vi bodde.. Vissa människor bara måste göra livet surt för andra, på alla sätt möjliga. Så vi är lyckliga att vi slapp bort från det och börja bygga upp nytt i vårt nya hem, här i Stenvillan ❤

Tror jag sätter punkt här och återkommer under helgen. Jag är fortfarande i ett paket också, vilket ni säkert kunde gissa. Även om livet varit ganska härligt på senaste har vi också mött på hjärtesorger.. men vi tar det en annan gång.

DSC_1831DSC_1838DSC_1867DSC_1870DSC_1843DSC_1872

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s