vardag

Frustrerad..

Hur kan det komma sig att jag/vi alltid hittar tid att ta oss till vänner och bekanta på besök, men när det gäller att hitta ut till oss är det alltid och ska bli till ett jäkla program och planeras. Blir så trött på sånt och skulle verkligen bara vila skita i såna typer men jag har inte hjärta till sånt..tyvärr.

Iallafall har de dräktiga stona flyttas ut till hagen där de ska få föla, jei! Nåt positivt! Jag var säker på att Sasha skulle dansa iväg med mig när hon stått inne hela helgen men hon gick ju så snällt så! Duktiga tjejen! Jag glömnde såklart telefonen inne så det blev inga bilder..inte för att de nu busade på nåt extra med sina stora magar men endå skulle nån bild varit kul att ha 🙂 

Melissa dukade upp för lite kakkukahvia 😉 mammas flicka huh? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s