vardag

Sista spurten.

Jag skulle ha 3 dagar ledigt nu på helgen men eftersom vi ska ha restaurangen färdig på Måndag så måste man rycka in på jobb för att få det sista färdigt. Så idag har jag i 7 timmar skurat tegelgolv.. Mina knän on rygg tycker kanske inte om det direkt men man måste göra vad man måste göra helt enkelt 😉

En prtinscreen från dagens Västra Nyland ✌

Sasha har också fått såhär passligt en hovböld.. Hon har fått stå inne från igår och får stå inne ännu imorgon. Byter paketet på hoven 1 gång om dagen och hoppas att det blir rent.. Idag var benet nog tjockt men hoppas det går ner sen när hon slipper ut. Tur tar hon ingen större stress av att stå inne! Imorgon flyttas hon till det lösdriftet där det är meningen att hon ska bo tills hösten 🙂 och den är torrare än deras vinter lösdrift där de är lera överallt..

Imorgon ska jag sitta domarsekreterare på V-nr’s dressyrtävlingar i Broby. Melissa kommer få spendera tid med Ämmi 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s