vardag

Påskhelg 2017

Påskhelgen har känts super lång och den är inte ens slut ännu.. Imorgon har vi ledigt och på Tisdag kallar jobbet.

Vi har hunnit göra en hel del, varit på bio för att se nya Fast & Furious 8, vilken faktiskt var helt okej. Kommer garanterat komma en 9:a av den ännu.. 

Vi har fixat och brännt på mammas gård, myst med tjockis Sasha som har lite på en månad till beräknat och hon har börjat minska med ätandet märker man.. Det börjar säkert vara tungt med stora magen 🙈 Men hon är så mysig nu, vill verkligen mysas med en och kommer travande till porten när hon ser en komma.. Ser ju lite små jobbigt ut det också.. Haha. Känner sån sympati för henne, vet ju själv hur jobbigt det är där riktigt på slutet med en stor mage 😂

Har också besökt simhallen med Melissa och famo och det bar verkligen en stor hit enligt Melissa. Förutom att hon var riktigt famos flicka och ville bara plaska på med famo så var det ju riktigt kul! Lite jobbigt bara i duschen och omklädningsrummet sen när hon är ganska kvick av sig.. Meeen vi överlevde 🙂 vi besökte Fia och Frusse också för att delta en stund på grillkväll 🙂

En hel massa mat har det blivit.. Magen har nog svällt upp till dubbelt större efter denna helg!

Och bara för att så gör vi en throwback till 2003. Jag och Sandra brukade rida runt Rejböle som påskhäxor och påska 😍 jag är 11 år här och rider på den bästa hästen Berana. Barbacka.. Haha. Vi var lite crazy! Mamma säjer än i denn dag att hon aldrig mött på en annan häst hon skulle ha vågat lägga upp et barn på och ut i terrängen. Jag var 5 år då hon kom till oss och ganska fort efter det red jag ut med henne.. Ett hjärta av guld är vad den hästen hade ❤❤ saknar tiderna med henne ofta..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s