vardag

Mamma du får inte jumppa nu.

Det är riktigt härligt att vara tillbaka på jobb, även fast klockan igår ringde 05:30 och jag är lite lost i det temporära köket och salen. Men nu är det inte många dagar kvar så slipper vi och jobba i nya Slottskrogen på Svartå ❤ Idag blir det en lite annorlunda arbetsdag då vi inte har några konfferens gäster utan kommer spendera hela dagen i krogen och ställa igång alltefter byggarna blir färdiga.

Någon av er kanske funderar varför jag pratar om  krogen. För er som inte vet jobbar jag alltså på Svartå Slott som har en egen restaurang som heter slottskrogen eller linnankrouvi. Så vi pratar om krogen såhär sinsemellan istället för restaurangen. 🙂 

Igår när jag kom hem åt vi lite mellanmål med Melissa och så tänkte jag att jag nog lite ska jumppa/strecha så att min rygg inte låser sig helt som den gjorde på måndag. Igår hade jag inte likdan värk i ryggen heller efter arbetsdagen men tänkte att det skadar ju inte heller. Men Melissa tyckte annat. Direkt jag gick ner på alla fyra på golvet och började med lite jumppa rörelser så ville hon rida på mig. Vi brukar leka så ibland och nu trodde hon vi skulle leka så inte förstod hon varför jag inte släppte upp henne… Nå det slutade såklart med att hon klättrade upp på min rygg och så medan jag försökte utföra rörelser fick hon träna sin balans tilika. En riktig apa är vad hon är 😀 

Nu ska jg fixa mig färdig för att åka iväg på jobb. Så ni ska ha en super onsdag! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s