vardag

När vädret har andra tankar.

Idag var jag på min första riktiga arbetstur, även om den gjordes i vårt tillfälliga kök och sal så kändes det riktigt kul! Vi skrattade och skämtade som vi inte alls varit borta i snart 3 månader! Före jag åkte hem stannade jag vid krogen och kollade hur långt det kommit där och det ser verkligen såå snyggt ut!! Nya borden och stolarna till loungen skruvades upp och de kommer passa så bra in!

När jag kom hem möttes jag av en liten gumma på gården! Bästa morbror Patte hade tagit ut henne och bra så, för nu piskar regnet mot fönstren så jag är inte påväg ut idag mer.. Får se kommer jag upp från soffan heller, min rygg är rätt så sjuk efter att ha stått på jobbet och det var nog ett misstag att lägga ner sig bara en liten stund när jag kom hem för nu känner man av hur ond den är..

Hoppas på bättre väder imorgon, och rygg också. Då ska jag fortsätta fixa på mammas gård, forsätta där jag blev på lördag 🙂 Det är så skönt att pynja på i gården och få nåt gjort! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s