vardag

Bump update vecka 26

Har inte uppdaterat så mycket om  graviditeten. Lite omedvetet nog, dels kanske för att det inte är lika spännande som när man väntade första. 

Denna graviditet har inte varit någon dans på rosa moln direkt.. En massa problem hela tiden käns det som och jag har inte njutit ett dugg. Nu räknar jag ner veckorna och önskar att jag skulle få tillbaka mitt gamla jag.

Vi går imorgon in i vecka 26, och Dickedocke som vi så vackert kallar killen i magen, lever på i ett. Jag tyckte en tid att det är en lugnare baby i magen men får nog ta tillbaka mina ord. Melissa kallade vi tillkickboxare för hennes rörelser var så skarppa på nåt sätt, men nu är det liv i magen hela tiden och jag funderar att sover han aldrig?

Vikten har stigit med 10 kg, så jag får leva med att även denna gång kommer det garanterat komma 20 kg + på vägen när vi nått vecka 40.

Ryggen bråkar lite nu som då. Speciellt då jag suttit/ luggit länge. Igår hade vi 6 h skolning på jobbet och jag hade sååå ont när dagen var slut efter att ha suttit hela dagen.. Lite fick vi ju såklart sträcka på benen men nå.. Det är ju tur iaf att jag har ett jobb där jag inte hinner sitta på iaf! Haha..

Magen växer ganska jämnt på medelkurvan, liite liite under faktiskt!

Idag är det dessutom lördag! Pasi åkte iväg på sähly tävlingar och kommer hem på eftermiddagen. Då kör vi Melissa till famo och hon kommer blir där övernatten! Hon har inte varit övernatt sen Januari så det var väll på tiden heh.. 😉 Men nu ska jag och hon gå upp till stallet och fixa med hästgodiset (Melissas favoritsyssla) och jag tänkte kratta gården.. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s