vardag

Tillbaka på jobb!

På måndag börjar jag jobba igen! Eller okej, allt ska ju ställas igång och fixas men det kommer bli såå skönt att slippa tillbaka även om det bara är för några månader innan mammaledigheten börjar.

Jag var och hälsade på med Melissa på Tisdag, har inte sett hur krogen ser ut annat än på bild framtills då. Och jestas så det är stort! Haha. Så kändes det iallafall! Kommer bli spännande att se hur allt börjar löpa under våren och sommaren 🙂

Sen hoppas jag att min kropp håller ihop. Jag har ju haft mycket sammandragningar och min svanskota bråkar lite men det har blivit bättre. Kommer inte få lyfta tungt på jobbet (såklart) och jag vet att mina kolleger också håller koll på att jag inte tar ut mig för mycket hehe..  Ett annat dilemma är att hitta passliga arbetskläder, eller egentligen byxor. Ännu går mina vanliga arbetsbyxor men det är nog bara frågan om någon vecka så är det för små.. Har försökt hitta snygga svarta mamma byxor men utan resultat.. :/

Melissa gillar leran som finns överallt.. Jag inte så mycket. 😫 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s