vardag

En bra Söndag i April.

vilken bra söndag det har varit idag , nästan iallafall. Jag var väldigt trött på förmiddagen och försökte sova lite medan Pasi var ute med Melissa och ja visst sov jag men det var så konstig sömn, låg typ och tänkte på saker tilika? Så var inte alls utvilad när jag ”vaknade”.

Efter Melissas dagssömn och lunch åkte vi till Ekenäs, eller vi kastade bara av Pasi där och vi tjejer åkte vidare till Öby på kaffe till Ida och hennes familj. Meningen var att jag skulle köpa en syskonvagn av henne att ha i bilen men tadaa.. Den gick inte in i bakluckan på min bil. Blir så trött på det! Alla tror jag har stor baklucka på min bil, men sanningen är att den är idiotiskt formad och har ett jätte dåligt djup så inga breda grejjer går int där på djupet, och om de går in så är det oftast för höga för luckan är lite äggformad.. Så jag hamnade lämna vagnen där och får söka efter en ny helt enkelt. Och ny bil vill jag också ha! Tror vi får börja jakten efter en ny imorgon redan. Jag far ju tillbaka på jobb inkommande vecka och det betyder att permiteringen är slut = jag kommer få normal lön igen! Så skulle nästan ha lust att köpa ny bil bara för att. Det har nog varit länge i tankarna, för det kommer blir trångt att ha två bilskydd/barnstolar på baksätet annors också.. Det är ingen stor bil vi har fast den kanske ser ganska stor ut. Vår lilla Yaris har fan mera utrymme i sig känns det som ibland 😂

Jag skulle inte skriva om utrymme i vår bil, utan om hur bra vår söndag endå var! Vi avslutade med mat och bastu hos famo, Melissa fick leka ute på gården och åkte pulka på gräsmattan.. Haha.. Jepp. Ni läste rätt 😉 nästa helg kommer Melissa fara övernatt till famo så vi får sovmorgon här hemma. Melissa var senast i Januari övernatt hos famo! Tiden har varit i en dimma åt mig senaste månderna men kom på det när famo sa att hon gärna tar M övernatt igen.. Aija. Jo varsågod bara 🙂 ingen tackar väll nej till sovmorgon!

3 reaktioner till “En bra Söndag i April.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s