vardag

Fredags chill och fundringar om kommunalvalet.

idag blev det fredags chill här hemma med pizza. Först var jag på ben sockring till Wellness i Karis för att få släta  och mjuka ben! Sen skulle jag söka ett skåp på Ekenäs jag köpte från prylis men såklart rymndes det inte in i min bil.. Var fast i nån cm..argh! Men får söka den med mammas bil imorgon istället. En fredagskaffe med Cassu på café cardemumma och ja så avslut med pizza från koti pizza. En helt okej fredag alltså. 

En annan sak jag funderar på varje dag nu är vem jag ska rösta på i kommunalvalet. Har disskuterat med min momi om saken och här hemma med Pasi, Pasi har på det klara vem han tänker rösta på men jag ser att jag inte får ut någon nytta av just den personen. Jag vill ju satsa på någon som har nåt att ge till barnfamiljer men av de jag läst om så har ingen endå kännats rätt. Får ju gråa hår med det här snart och snart är rösttiden slut. 😕Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s