vardag

En lite trött morsa.

idag morse när jag hörde Melissa vakna ville jag bara dra täcket över öronen och inte finnas där just då. För herrejestas så trött jag var efter en dåligt soven natt med både illamående och konstiga tankar.. Jag avskyr de nätter jag vaknar till illamåendet och ligger sen länge och vrider och vänder innan det oftast slutar med ett wc-besök.. Mysigt..

Idag har vi inget inplanerat, om jag årkar ska vi nog bege oss ut och till mamma för att fota Sashas mage. Vi var där igår och spendera några timmar på hennes gård och pysslade på med alltmöjligt, kameran var med men jag glömnde helt att ta bilder på våra lurvbollar. Sasha och Sanna har ganska exakt 2 månader till beräknat och först nu börjar Sannas mage komma fram och Sasha har ju sett ut som en tunna sen December.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s