vardag

Fiskars vårmarknad 2017

Idag tog jag lite egentid och besökte Fiskars vårmarknad, vi tänkte åka dit hela lilla familjen först men efter lite tänkande så kom jag fram till att det nog blir lättast att åka ensam, så så fick de bli.

Köpte inte så mycket, några ostar blev det som jag ska njuta ikväll tillsammans med en sylt av olika blandade inhemska bär. Bara Melissa går i säng dvs.. Är lite orolig hur nattningen ska gå ikväll då klockan ändrade och vi brular vanligt lägga henne runt 20 tiden.. Ikväll är hon nog inte så himla trött ännu så tror jag måste försöka närmare 20:30/21..

Pasi är iväg på byn konsol tävlingar, så kul att hembyggdsföreningen ordnar program runt året för alla åldrar. Vi var med ett varv och kollade läget samt åt lite mycket chips och popcorn. Heh.. Nu i skrivande stund sitter Melissa i badet och jag med henne i badrummet, får lite lust själv att ta ett varmt bad idag då jag skippade bastun igår kväll..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s