vardag

Wine gets better with age.

Igår var min 25 årsdag. Men vilken tur att jag är som vin, blir bara bättre med åren 😉 Tycker det bara är skönt att bli lite äldre, få lite mera livserfarenhet och kanske bli lite smartare.

Vi firar inte i år, jag har i gen lust med det eller ska vi säja att jag inte har årk till det. Blev bjuden på födelsedagsmiddag av Cassu igår på santa fé och det räkte bra till! Idag ska vi och äta med mina kolleger och efter det på bio och se på Beauty and the Beast, jag vill absolut se den då jag har sett orginal versionen tusen gången om som barn, så hoppas verkligen en inte blir besviken ikväll 🙂

I April kommer jag och C åka på häst mässan till Tammerfors. Fick biljetter av mamma till födelsedagspresent för båda dagarna, så jag och C tänkte att vi tar en heög för oss själva och bokar hotell och kollar in mässan, tror det är nåt jag behöver väldigt mycket just nu.

Melissa dricker nästan enbart från glas nuförtiden. Hon blir riktigt arg om vi försöker lägga nåt i pipmuggen eller i en plastmugg.. Men hon klarar av att dricka från glas riktigt bra så vi kör på det! Och ja så trivs hon inte riktigt i sin egen matstol mera, hon klättrar upp på en kökstol och sitter nöjt där istället. När vi alla sitter och äter tillsammans får hon nog sitta i sin egen stol för att lära sig sitta stilla också 😉 och ta nu en noga titt på diskberget där bakom.. Haha, jag fattar inte hur vi får till så mycket disk på en dag.. *skäms*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s