vardag

So about this little thing…

Ja som måmga redan vet så väntar vi ett till litet yrväder till huset. Han är beräknad att födas 23.7, och denna gång vet vi att det är en liten pojke vi väntar på ❤ Jag måste säja att jag är verkligen lycklig för att vi ska få en pojke, det blir helt som jag tänkt mig med flicka-pojke. Även om jag nog skulle såklart h vilj ha en till flicka också, för tänk det där bandet man har till en syster, Pasi är bara inte så ivrig på mina idér jag haft när jg kläkt ur mig att ifall vi skulle satsa på en trea ännu.. Haha. Nej nej, två kommer nog säkert räcka riktigt bra till hörni. Jag är dålig på att vara gravid, speciellt denna gång då det kommit imot lite mer problem än önskat.. Men det är sånt man inte kan göra något åt och vi försöker att klara igenom en dag i taget.

Jag går nu in i vecka 23, eller 22+0. Halva tiden har gått och jag tycker det har gått sjukt snabbt. Snart kommer jag också att slippa tillbaks på jobb, hoppas jag. Även om det bara blir för några månader innan mammaledigheten börjar. Jag vill så gärna slippa tillbaka och jobba, speciellt nu när vi öppnar i större och nyrenoverade utrymmen! 

Ja men tillbaka till graviditeten kanske. Från det att jg plussade hade jag väldigt stark känsla att det är en pojke vi väntar, jag tror nog alla de som fick vet om det har hört mig säja om saken. Även om jag hade och är fortfarande illamående och kräks väldigt mycket, lika som med Melissa men endå inte helt lika radikalt, så var det nåt som sa att det var en pojke. Så sa jg ju nog med Melissa också, att det är en flicka tills det blev ett missförstånd nångång i vecka 33 haha 😅 borde bara ha lyssnat på mina instinkter..

Vi ville veta könet denna gång, med säkerhet (även om inget är 100% säkert före babyn föds blablabla..) är för att jag vill veta hur jag ska göra med alla Melissas babykläder, hon har i princip allt i rosa även den kära Emmaljunga vagnen.. Och vet ni, nej. Jag tänker inte klä min pojke i ”flick-kläder” eller buffa omkring honom i den mest skriksrosa färgade vagnen som finns på marknaden, så är det bara punkt. Visst kan en pojke bära rosa och det kommer han säkert göra men allt har sin gräns tycker jag. Så länge jag kan ”bestämma” vad mina barn har på sig så får flicka vara den med klänningar. 🙂 Så att uppdatera klädskåpet blir det nästa på listan.. Har börjat lite redan då min vän Sara gav bort en del av sina 50 & 56 kläder hon hade till sin pojke.. Och när jag satt och gick igenom kläderna funderade jag nog hur liten en kan vara.. Huhu. ❤ 

Nu njuter vi av den sista tiden vi har på treman med denna fröken ❤ tänk att snart är hon en storasyster. Min stor-lilla tjej.. 😭❤

En reaktion till “So about this little thing…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s