vardag

Katastrof.

Som jag var illa rädd för slapp varken jag eller Pasi magsjukan/kräksjukan. Vi var griska över helgen, vilket ju var bra då jag hade program hela helgen som funktionär på tävlingarna i Broby. Men Pasi blev sjuk på Söndag kvällen och jag vågade nästan hoppas på att vitpepparn jag hade ätit både lördag och söndag faktiskt funkande..men pyh. På natten vaknade jag i magkramper och på måndag morgonen var det kört. 

Det jag var mest orolig för var hur vi skulle fixa dagen med Melissa. Dessutom ekade vårt kylskåp tomt då vi alltid veckohandlar på såklart måndagar. Men på nåt konstigt sätt klarade vi oss, mot kvällen blev nog Melissa irriterad på att vi bara låg i soffan.. Och Melissas härliga gudfar var och ”nöd handlade” åt oss så att vi hade nåt i kylskåpet idag. För som jag gissade så blev vi friska under natten och jag var vrålhungrig då jag vaknade på morgonen. 

Vi har endå tagit det bara lungt idag, Pasi var ut med Melissa och lekte på gården så att hon skulle slippa ut lite ocskå. Eftersom hon var sjuk på helgen vistades dom inte ute då.. Idag årkade jag inte dra på mig ytterkläderna för att fara ut.. Känner av vätskebrist från igår och Pasi var mycket piggare än jag överlag så han fick sköta det idag. 

Men alltså vilken tur att Melissa är ett så lätt barn som hon är. Min graviditet har inte gått som önskat direkt, tyvärr.. Så jag har luggit ganska mycket på soffan. Känner mig som en skit mamma, men så fick jag höra en tröstande mening ”det är bara bra att små barn har tråkigt och måste hitta på saker att göra för sig själva”. Så jag har släppt stressen lite över att inte sitta med henne hela tiden på golvet utan gå lite efter hur jag mår och årkar..och hej, hon ser verkligen inte ut att lida någon nöd direkt. 🙂

En reaktion till “Katastrof.

  1. Det hörs konstigt, men barn mår faktiskt bra av att ha tråkigt 😊
    De uppskattar det roliga och får lära sig att hitta på saker själv, fantasin får de använda och inte bara tro att andra ska hitta på sysselsättning åt dem (som de oftast inte öndå vill göra för att det är tråkigt) 😉
    Trötta eftistanten har talat 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s