vardag

Lördag 11.3

Hej på er!

Jag har tänkt lite på att börja blogga igen, skriva av mig lite nu som då. Så vi får se hur det fortsätter helt enkelt!

Det har hänt en hel del sen sist, men jag vill gärna berätta om allt i egna inlägg så det inte kommer som en enda bomb här i ett inlägg och allt blir helt råddigt.. Vilket det nu säkert endå blir för att ja, jag är ju som jag är och mina tankar går aldrig till punkt, varken i text eller i mitt huvud.

Vi har haft några dagar magsjuka hos oss.. Lilla Melissa började spy mitt i natten och jag var verkligen så förstörd för hennes skull..Der har varit min mardröm att hon skall få magsjuka som så liten och nu hände det. Hon var ju helt i panik när hon spydde och förstod verkligen inte vad som hände, jag försökte lugna henne med att bara låta det komma och pajja om henne.. I slutändan var jag nog lika dränkt i hennes spyor som hon själv, men det hade ingen betydelse för jag ville bara få henne att känna sig trygg. Vi löste natten och morgonen med att ”sova” på soffan med handukar  på soffan och på golvet, så hon fick spy på handduken som låg på golvet- kan tillägga att tur har vi massor av handukar i skåpet och jag hade nyss bykat för i ganska snabb takt tömndes skåpet. 

Och intressant hur modersinstinkten slår till. Annors på nätterna om jag blir väkt vid 03 är jag allt annat än pigg och skulle tänka mig sluta min nattsömn då. Men när Melissa blev sjuk satt ja vaken med henne från 03-10 på morgonen, även om hon fick tag på sömnen mellan kränkningarna satt jag bara brevid henne och vaktade henne för att vara beredd på nästa lass.. Tiden går konstigt fort sådär mitt i natten, när man sitter och glor på nåt man älskar mer än nåt annat och med en oro som grubblar i magen. Men vi överlevde natten och när Pasi steg upp gick jag och sov 2 timmar innan det var dags att ta tag i dagen. Av den dagen blev det nog inte så mycket att ”ta tag i”.. Både jag och Melissa låg på soffan så gott som resten av dagen, men det var helt okej så!

Idag och imorgon ska jag vara funktionär på min ridföränings tävlingar. Eller idag var jag ju redan, satt som domarsekreterare och det var inte nån lätt uppgift det heller! Haha. Min stackars dyslexi hjärna fick nog ordentligt gymnastik med att hänga med i alla punkter. Men det var både intressant och roligt, fick ju gratis mat också så man klagar ju inte! Ja för herregud mat, det är nog nåt jag gör vadsomhelst för just nu..

I will tell you about that i ett annat inlägg ;)^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s