vardag

Every step you take

Is one step forward. 

Så får man tänka med Vinnia. Varje steg är ett steg frammåt. Idag tömkörde jag henne, andra gången. Idag var inte Heidi med och hjälpa utan vi fick klara oss själva. Men det gick faktiskt riktigt bra! Jag måste bara köpa längre tömmar, de jg har nu är körtömmar och de är inte tillräkligt långa, nu måste jag små springa med hästen när den travar och då blir inte stödet helt korrekt. Men Vinnia brydde sig inte om mig vilket är bra!

En gång kokade det över i huvudet på henne men det löste sig på 5 sekunder och så fortsatte vi. Jobbade henne ca 20 minuter och så var det bra. Tror det även gör gått för henne att bara få tänka lite, att hon inte alltid behöver jobba för kondition. Så är iaf Sasha, hon behöver man inte rida utan hon mår bra av att bara använda ärt-hjärnan till annat än att stå och äta hö.. Och ja, ja jämnför Sasha och Vinnia väldigt mycket för de är väldigt lika. Vinnia gör te.x exakt lika som Sasha gör när man tömkör och ”kokar över” så jag vet ju precis hur jag ska reagera. 

På tal om Sasha. Tror ni det växer någon där inne annat än en höboll? ;)❤ Augusti-December magen. Hon har bf i Maj. 🙂 Tänk att hon blir redan 7 år! Sablar. Just va hon ju 2 år och liten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s