vardag

När hjärnan slår kortslutning.

Alltså den där Vinnia. Ibland är hon världens sötaste och jobbar på så som man begär men ibland slår det nog kortslutning i hennes lilla hjärna och man förstår sig inte riktigt på henne.

Te.x va vi förra Fredagen till manegen igen, de har en julgran i ena hörnet. Första gången vi var där brydde hon sig skit om den, rörde inte en min. Andra gången, nu på fredagen samma sak- inga problem..under första halvtimmen. Sen var det som att djävulen stält sig brevid den och hon total vägrade gå nära den. Aij sablar så irriterande..

Idag igen så va någon ut med sin hund och jogga, hon brydde skit i dem när de joggade förbi men godegud när de kom tillbaka. Hon pep och hoppade på alla 4 och slog i runt och blev helt störd i hjärnan. Hon gör såhär för att slippa undan att jobba, hennes hjärna kokar över. Jag hoppas vi får hjälp till saken på Fredagens träning för det är jätte jobbigt när hon börjar. Man får ingen kontakt med henne då hon börjar stärva. Och nu hittar jag inte på det här att hon blir störd, jag tycker intskavt är  tufft att hitta på att hästen är svår, jag vill helst kunna rida ett helt pass med en häst som lyssnar på mig och inte hittar på nåt när man minst anar. Men sånhär var Sasha också och jag blev ju van med henne också. Jag blev väll bara bortskämnd med orvokki som aldrig hittade på nåt onödigt.. Ååh vad jag saknar henne ❤💔

Och idag firar vi Finland 99 år. Det är 7 år sedan jag jobbade på slottsbalen. 7 år. Helt sjukt ju.. Minns det som igår, hur nervös man var med alla de andra eleverna från Prakticum som fick chansen att slippa dit. Idag ska vi bara slappa och bada lite röllibastu. 

2 reaktioner till “När hjärnan slår kortslutning.

  1. Jag kommer än i denna dag ihåg hur förbannat nervös du va när vi prata i telefon 😊 Hela vägen?
    Bra gick det! Och jag är faktiskt jävligt stolt över dig 😍😘💖
    (får man vara stolt övet sina vänner?) JA! Det får man vara ❤😙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s