vardag

En dag på stan.

Igår var en spännande dag minsann. Jag var till Helsingfors på skolning inför Årets Servitör 2017. Träffade de andra tävlings kandidaterna, får inte berätta vem de är ännu.. Men vi alla klickade väldigt bra och det var en bra stämmning vi hade på från tidig morgon till kvällen. Den sista November avslöjas resten av tävlandena, jag är ju redan avslöjad för jag vann instagram tävlingen.

Men oj  oj vad jag har mycket att träna och läsa om. Vi hade wine tasting igår och coctail skolning, vi ska kunna hantera mat korrekt, göra häftiga saker. Ja.. Vi ska göra tävlandet till en liten show. Jag är såå nervös, men såå taggad! Som våra skolare igår sa, vill man vara Finlands bästa måste man studera minst 3 timmar om dagen. Så ja. Jag kommer att studera nu. Två månader tills det är upp till bevis.


En reaktion till “En dag på stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s