vardag

När man är nöjd med livet.

Hej på er. Här har det varit tyst, har inte känt för att blogga alls efter sorgen.. Snart har det gått 2 veckor sedan Orvokki lämnade oss och jag har exakt en gång efter det varit upp och hälsat på Sasha. Det tar på att inte se henne där och jag vet att jag borde besöka Sasha oftare.. Men livet går vidare, sakta men säkert.

Nu tycker ni säkert att rubriken till inlägget inte passar in här. Men det gör det nog. Fast sorgen sitter kvar gör livet positiva ändringar. Min träning och diet går över förväntan. Tydligen tycker min kropp om exakt så som vi har min kost nu och vikten går bra ner och jag känner mig överlag mycket piggare. Skulle ha fått ha en cheatmeal redan men jag valde att skippa och tar den på lilla jul istället 🙂 man behöver lite laddningsdagar ibland trots allt 🙂

Sedan. Jag har alltid haft delmål i mitt liv, som att skaffa barn före 25 osv. Alla tänker olika här och vissa vill först skaffa fast jobb och kärriär innan de skaffar barn. Jag har alltid först vilja ha barn och sen bygga upp jobb osv. Tycker själv att man åkar bättre med små barn när man är ”ung”.  Nu har jag då fått ett barn vid åldern av 23, idag är jag 24. Idag har jag även ett fast jobb. Ja, ni läste rätt. Jag har fått fastanställning på Svartå Slott. Är verkligen över lycklig! Det är idag svårt att ens få jobb och här har jag skrivit nytt, fast, kontrakt som småbarns mamma dessutom. Det händer en massa på jobbet nu iom remontten, jag har min tävling och ska på skolning nu inkommande måndag till Helsingfors. Plötsligt vände allt mot det positiva, allt löser sig och just nu känner jag mig rätt nöjd med livet 🙂

Jag är även tacksam att få rida den där svarta skönheten ❤ Vinnia påminner om så många viktiga hästar som funnits i mitt liv, det är ganska otroligt. Jag har dessutom anmält oss till vår första dressyr träning tillsammans 👌

En reaktion till “När man är nöjd med livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s