vardag

Walddrossel 1997-2016

Idag tackade jag henne en sista gång, för allt hon lärt mig och för den fantastiska häst hon var. Jag är här, förtvivlad och tänker att kan det vara sant? men jo.. det är sant och det tar helt sjukt rakt genom hela mig. Det gick så fort allt de senaste dagarna.. Men hon har de bra nu, hoppas jag. ❤

Det var dags att visa henne hur mycket jag älskade henne och låta henne slippa all värk, låta henne gå till Trapalanda. Men jag kommer alltid älska henne, jag har nämt det många gånger förr och kommer nämna det igen, Hon var mina drömmars häst. Det kommer krävas mycket för att en häst ska kunna stiga upp till ens nära på hennes plats..
Men jag är tacksam, för att jag fick henne som min ens denna korta stund..

dsc_6168dsc_7625dsc_7713dsc_8576dsc_8705dsc_9732dsc_1130-2

Den vackraste, den bästa, Orvokki ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s