vardag

A little get away.

Igår skickade vi Melissa till famo och styrde iväg på en hotell natt, på tumis. Vi har bestämt att en gång i månaden göra nåt helt på tumis, utan Melissa. Skulle säkert göra det oftare, men vi båda jobbar heltid och jag ofta helger så man måste pussla lite. 

Iallafall så styrde vi inte så långt bort, till Päiväkumpu i Karis-Lojo. Vi har aldrig besökt stället förut men de har renoverat där nyligen och på bilderna såg det lockande ut. Jag är, som många vet, väldigt kräsen av mig..det blir lätt så när man jobbar inom denna bransch. Hade egengligen inga förväntningar, hade hört av såna som besökt det förr att det ät gammal..men ingen hade besökt det nu efter renoveringen.

Och jag måste säja att jag gillade stället. Vi åkte dit för att bara slappa och det var exakt det vi gjorde. Vi fick rum i en skilld byggnad, men det var helt okej för oss och jag gillade att vi hade utsikt över Lojo sjön. Jag har nån pippi på utsikt med vatten.. Vi besökte badet som var verkligen en upplevelse. Jag är väll så lande bo att lite mee speciella saker är jag helt ivrig över! Badet var inte stort, några olika bassänger men det var en mysig stämmning där. Och så de 4 olika special bastuna va ju roliga! Vår favorir var nog ute ”jaccuzin” där vi satt länge och njöt av den friska kvällsluften och så föll det sakta snö ner. Alltså mys på hög nivå! 

Vi besökte restaurangen, och jag var nog nöjd med maten även om servitören gav fel biff åt mig och mannen i grann bordet fick min biff.. Jag fick pepparbiff och funderade nog varför jag beställt sån när jag är så känslig för stark mat. (jo, pepparsås är oftast för starkt för mig..) men Pasi sa nog också att jag beställde en annan..efter en stund började mannen i borde breve kolla listan o konstatera till sitt sällskap att hon nog fått fel..men han åt upp den och verkade nöjd..och jag åt min biff för den var ju nog god, även om den var lite stark.. Jag årkade inte sen heller börja klaga och vänta på ny biff. Haha. 

Men överlag är vi nöjda och tänker nog besöka stället igen! Om inte annat så badet iaf! Gymmet fick jag inte testa föt jag är snuvig ännu också.. Hoppas på att kunna åka och träna med Freddo igen på Onsdag. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s