vardag

Så tacksam.

vi vaknade med feber och flunssa idag. Gissar att hos Melissa är det vaccinen som spökar men jag har väll dragit på nug en typisk ”började diet och träningsperiord med flunssa”

Men det var inte det jag skulle skriva om idag. Inte heller om hur det blivit vinter på en natt där ute. Utan om hur tacksam jag är över mitt jobb och vårt team på jobbet! Igår kom nämligen white guide Nordic* ut med poängen om restaurangerna för år 2017. Andra året i rad ligger vi på en 11 plats, efter alla stora restaurangen, kommer vi lilla Svartå Slott med fin fina poäng! Detta gör oss också till suomen paras maaseuturavintola. Fattar ni? Finlands bästa. Inte riktigt klokt, men det är sant och vi håller vår standard 2 år i rad. Vårt lilla team vi har är helt amazing! 

En annan rolig sak är att jag kom med till semifinalen till Vuoden tarjoilija 2017. Inte heller skulle det ha hänt om det inte skulle varit för Svartå Slott! Nu kommer jag ha ganska fullt upp med att studera extra, jobba, träna, rida och det viktigaste: vara mamma och sambo. 💖 

*white guide Nordic följer med de 300 bästa restaurangerna i Norden, de besöker restaurangerna utan att personalen vet om det vid flere tillfällen under året. För varje år ger de även ut en bok där man kan läsa deras kommentarer om maten/servicen. Boken för år 2016 kan man köpa i Svartå Slottskrogs reception. Boken för 2017 har inte ännu getts ut. 

En reaktion till “Så tacksam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s