vardag

Reality check.

Idag fick jag mig en rejäl smäll på käften av min PT.
Inte helt ordagrant. fast så kändes det.

Efter att ha tränat hemma utan att ha någon där för att vakta på en, eller ens hålla koll, märker man nog hur mycket man fuskat bara för att slippa lätt undan. te.x knäböj. hemma har jag haft 20 kg på och gjort det 3  x10. Idag? 5 kg och2x 15 gånger och jag höll på att dö. Varför? För Freddo såg verkligen till att knäna hölls där de ska hållas och att jag kom tillräkligt lågt ner med baken. Helt enkelt lärde mig rätt teknik, det som jag trodde att jag kunde men pyh så fel jag hade.
Efter benpressen skakade mina ben och jag trodde seriöst de inte skulle bära mig mer… Skäms lite men jag måste vara ärlig, klarade inte av att göra sumo squats alls för mina ben bara skakade och jag hölldes inte ihop. haha.. tjena. Bra här.

Är lite orolig hur jag ska slippa upp från sängen imorgon faktiskt. Men damn det var en bra träning, fast jag trodde vid ett skede att jag kommer spy. haha. Man vet att man lever iallafall!!

På förmiddagen var jag och Rida Vinnia en snabb terräng tillsammans med Heidi o Nova och efter det en jätte snabb terräng med Macarena och Stella. Hade alridg ridt Macarena förut, och inte kan jag säja på en så kort ridtur vad jag tycker om henne 🙂

Nu ska jag försöka sova.. Melissa fick sina vaccin idag så hoppas hon inte får nå kraftiga biverkningar.. gav en panadol på kvällen före läggdags så hoppas vi får sova lite iaf ❤

DSC_0902.JPG

Melissa var en litet prinsessa på Lördag ❤ Vi har ju nu en liten toddler i huset… ett år rusade förbi och vår tjej är den härligaste på jorden ❤
Idag på rådgivningen charmade hon rådgivnings”tanten” (enda tills hon fick vaccin..) och visade upp allt vad hon kan. Jag tänkte nog spricka av stolthet över vad vi åstadkommit med Pasi 😉 ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s