vardag

Regnig Torsdag.

Vilken grå dag idag… har suttit inne hela dagen och låtit netflix snurra på, snart ska jag fixa lunch och sedan iväg på kvällstur. Efter det här väntas två dagar ledigt, hur lediga dom egentligen är kan man ju disskutera.. Melissa fyller 1 på lördag så imorgon kommer det fixas inför det + att  vi har 1års fotografering i Fotosto i karis och efter det ska jag på fransfix igen.. Har haft en gaska tuff vecka förra veckan så mina fransar har lidit rejält..
Och så ska jag rida Vinnia, är verkligen helt såld åt de hästen och är kanske lite avis på Heidi som hittat en sån pärla. <3Men jag är förståss lycklig som får rida henne och hjälpa till så gott det går!

På Måndag börjar en spännande 12 veckors periord. Jag har varit i kontakt med en PT och träffat honom i veckan, han har lagat upp ett träning samt kost schema åt mig. Har verkligen inspiration till det här nu! Känner att jag verkligen behöver någon ”utomstående” som håller koll på mig, vågar inte fuska då kanske. Han kommer också följa med mig till gymmet vilket jag tycker är super. kommer träna i det nya Gymmet, Gym 1, som öppnar nu på Lördag där Seppälä var förut. 🙂

Nej nu ska jg ta tag i lite annat ”arbete”. Tycker det är jätte roligt att så många är intresserade av Nu Skin! Dock känner jag att min tid inte alltid räcker till, så jag kör istället vissa dagar i veckan jag gör beställningar och går igenom grejjer med kunderna.
Om ni är intresserade av produkterna, har nåt porblem med er hy eller annors bara vill prova på smink utan mineraloljor så kontakta mig här på bloggen te.x under fliken Nu Skin, skicka e-post eller via facebook 🙂
Det jag tycker är mindre kul är köpare som lämnar obetalt.. Verkligen skit stil, men det är väll sånt man får ta.. Man hade ju hoppas att man inte mött på sånt såhär snabbt, jag har ju inte hållt på knappt 3 månader och redan mött på såna skurkar.. Nå, det löser sig väll på ett eller annat sätt.

äijäpää.jpg

Någon annan än jag som saknar en ordentlig vit vinter? Nu är det bara tråkigt grått ut..kallt och blåsigt.. lite snö skulle inte skada. ❤
och TACK till er alla som gillat bilden på Vuodentarjolija instagram! ni är bäst :*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s