vardag

Lördag 15.10

hej hej. 

Kommer  med ett litet levnadstecken igen. Har egentligen inget att komma med fast det har hänt en massa. 

– Melissa har lärt sig gå. Vid 10 månader tog hon små steg nu som då och var verkligen på gångs. Sen en gång föll hon hos famo och stötte sig så det var paus säkert två veckor. Sen börja hon igen, sakta men säkert. Igår hos Danica gick hon flera steg flera gånger, säkert för att visa upp sig lite också 😉 och idag har hon varit på två ben mer än 4 ❤ 

Vi besökte Raseborgs Ruiner förra söndagen med Svartå Slotts personal. Väldigt intressant, men ibland kändes det som att vår guid ”tappade sin roll”, berättade saker som kanske inte var såå viktiga? Det finns ju såklart en massa historia bakom allt som varit och hänt där och sen försök få in det på en timmes guidning.. Så jag förstår att man måste korta av. Men om man har möjlighet så åk absolut dit på en guidad tur! Så intressant att det hänt så nära våra hem.

Wear pink in october. 

..jag och Cassu skulle ha lite vin kväll på tumis. Det var en tid sen sist så var på tiden igen. Vi köpte lite ostar också..och pizza. Jag hade inte ätit nästan nåt på hela dagen så höll på att dö av hunger, så vi delade på en pizza och smuttade i oss vin. En perfekt avslut på veckan!

Och så har jag varit och prova Heidis nya häst. Meningen var från första början att jag skulle prova Nova, men jag var lite tveksam då jag säkert skulle känna mig för stor på honom, jag har ju ganska mycket extra kilon kvar om vi säjer så.. Men så ville Heidi att jag skulle prova vinnia, att jag säkert skulle gilla henne för hon är som Sasha.  Först tänkte jag att neej. Är hon som Sasha kommer jag nog inte gilla henne, jag tänkte Heidi mena hurdan Sasha var sista tiden hon blev riden..haha. Nå. Om jag gillade denna stora svarta hästen? Jo. Absolut. Hon är som Sasha, såndär som är nyfiken på allt. Är alltid där med stora nyfikna ögon och som säkert skulle komma i famnen om det var möjligt. Hon är lätt som en fjäder i munnen, förutom när man ska backa..och jag förstår nu vad Heidi menade med att hon är som Sasha. Det tog mig inte många minuter att konstatera att det är ju som att sitta på Sashas rygg. Jag kan inte förklara vad som gör det att kännas så lika, men det gör det. Vinnia för konstiga ljud när man rider henne, vet ni vem som också gjorde såna ljud? Nendessa. ❤ min stora svarta Nendessa. ❤:'(

Några kommenterade när jag skickade bild på henne, att har jag fått solstign som blivit kär i  en svart häst?! Haha. Vadå.. Alltså om Vinnia skulle ha varit skimmel så skulle hon nog inte stå kvar hos Heidi mer. Hahaha. Nånej. Jag skojja 😝;) vita hästar tar mitt öga alltid. Men är man stor, snygg och svart och har en ljuvlig personlighet, då faller jag nog också. Våra planer nu med Vinnia är att jag kommer rida henne då jag har tid, men endå regelbundet. Ska ta kontant med Jepa för att rida en timme för henne och få tips om vad som ska göras för att träna upp henne. Vinnia är en x-galopp häst från Sverige så fast hon är 7 år så är hon väldigt grönt. Men hon har potentional till en dressyrhäst och det tror jag Jepa också kommer hålla med om.. To be continued helt enkelt.. 🌹👆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s