vardag

Thursday

Hej på er!

Dagarna flyger iväg nu, hinner inte riktigt med- men de ju som man säjer ”tiden går fort då man har roligt”.

DSC_0378.JPG

Hästarna har flyttat in i vinter hagen och Kuumi flyttade till Jessica. Vi fick ju nya grannar vid månadskiftet och de flyttade på samma nya hästar in på gården. Roligt med nytt ridsällskap, även om den vita Damen på bilden ovanför blir ett ånglok då hon får sällskap.. Men nå, småsaker och inget som inte skulle gå att kontrollera.

Just nu ser jag frammemot månadsskiftet, Melissa fyller 1 år och vi firar 3 år med Pasi. ❤ Vi kommer åka iväg till ett hotell på tumis, vart kan jag inte skriva här ifall Pasi tittar in och då avslöjar jag ju allt.. Melissa ska såklart få till ett kalas, jag skulle bara måsta träna på att baka en kaka först.. 😀 Huruvida om Melissa får smaka på kaka eller inte vet jag inte än.. Jag är inte och går med i den här sockerfria boomen som är så hypead just nu. Jag tänker väll lite som att man måste väll lära de från små att allt med måtta.

Igår hade vi Sara och Emma på besök och jag märkte tydligt då att man måste börja uppfostra Melissa nu. Hon är ingen liten bebis mer som är såå sööt ingen skillnad vad hon gör, för nej, hon växer och hon hittar på fasoner- bra som dåliga. Så igår hade jag en lite små sur tjej här hemma som kastade sig på golvet för jag sa åt henne det hemska ordet NEJ. Oh my..Here we go tänkte jag bara…Hon river och biter, det har börjat inom par dagar. Men visst är det så att är de jobbig som små är de snälla som tonåringar? 😀

dsc_0541-2

4 reaktioner till “Thursday

  1. vänta bara om ett år 😉 jag hoppas också på den linjen att vi har lugnt vid tonåren, för två årstrots är INTE kul! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s