vardag

Finnbar 2016

Eftersom jag har ett mål och  hopp om att slippa med i Semifinalen till vuoden tarjoilija kommer jag måsta studera en hel del på egenhand också. Jag har redan nu fått ett så stort stöd via jobbet och vet att jag kommer få det i fortsättningen också. Dessutom, idag fick jag goda nyheter angående jobb och framtid, men  mer om det när allt är färdigt 🙂

Igår var vi med Johanna och Maria på Finnbar messan till Helsingfors. Så glad att jag åkte med fast vi nog åkte också bara för min o E’s skull för att få info inför tävlingen.. och tur hade vi Maria med oss som ställde en massa bra frågor utav olika bartenders. Lärde mig en massa nytt och fick bra info som kan komma till nytta vid ett senare skede. 

Idag var jag nog endå lite trött på jobbet. Ni förstår,  när man åker på en sån messa där det lagas olika drinckar och coctails så hör det ju till att smaka på de också för att veta vad det är. Min absoluta favorit bland alla drinckar var Mad Jack. När jag drack den kläkte jag ur mig ”I could kiss the guy who came up with this..”  för att sedan inse att han stod breve mig. Haha..bra Ida! Härlig kille var han iaf!:)


Bästa kollegorna!

Och så en bild på oss två. Melissa är en riktigt Vauhti Mimmi och jag känner redan nu att vi kommer ha det tufft om några år. Haha 😅 Hon har ett temperament jag alltför väl känner igen om vi säjer så. 

3 reaktioner till “Finnbar 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s