vardag

Alltid kan man inte vara glad.

Idag har det inte varit en såndär höjdar dag direkt. Melissa har sovit jätte dåligt under dagen, knappt en timme alltsom allt så vi har varit lite sura. Tror det är tänder på gångs igen..

Och orvokki då. haha. Hon visade mig mittfingret rejält. Hon an göra sånthär om hon känner sig bortglömnd och då måste man jobba henne från marken en tid, glömma ridningen. Så medan de andra hästarna stod som dumma får vid porten sprang jag i runt i hagen och jagade på Orvokki tills hon gav sig, mindre kul i deras enorma hage och ridstövlar… Jag vet att hon vet precis vad jag vill ha utav henne när jag jagar omkring henne, så många gånger vi gjort det. När hon väl gav sig sket jag i att fara ut och rida och tvättade samt borstade henne, mata henne äppel och godis, lite vardagsmys helt enkelt.

Och nu har jag sjukt i knä.. Lekte ”fånga lampan” med Melissa, så att hon sitter på mina ben och jag lyfter upp henne mot lampan när jag ligger på golvet, bra magmuskel träning tilika 😉 Hon har så jäkla bra balans så jag tror vi påriktigt ska åka iväg och rida ponny nåndag! Det skall börjas i tid… och jag hittar mig själv liiite farlig ofta på olika sidor och kollar på ponnyn till salu.. man får ganska billigt ponnyn från Polen hörni

dsc_0108dsc_0061

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s