vardag

Vain elämää.

Idag njöt vi lite av livet på åker, utan krav och hade bara roligt. Utan bett och sadel. Använder mig av side-pull, tycker det är mer harmoniskt och känns faktiskt som att hon får njuta mer än vad hon skulle med hacc.  Hacc är endå ett ganska skarpt ”bett”.
Hon har varit ledig nu också, så ja- jag är tokig som hoppar upp bara sådär. så hon hade liite myror i brallan och vi hade Wunder (min brors saluki) med och springa på åkern.. inte kul när Orvokki tyckte att vi skulle ta race med Wunder och jag tyckte verkligen inte samma!

Och förlåt, men hon är den absolut vackraste varelsen jag mött på ❤ Min tant ❤

dsc_9709dsc_9798dsc_9732dsc_9840dsc_9936

2 reaktioner till “Vain elämää.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s