vardag

Tillbaka till det vanliga.

Imorgon åker Pasi tillbaka till sitt riktiga jobb. Efter 2,5månad hemma. Kommer att bli skönt men lite konstigt att inte ha honom här hemma”hela tiden”.
Jag har haft ledigt idag och ännu två dagar till. är helt borta, har ju bara hfat ledigt en dag i taget eller jo visst hade jag 4 dagar när vi var på resa..men nu är jag hemma och ska komma på nåt att göra två dagar. Jestas.

Iaf så ska jag rida. Orvokki har haft ledigt nu alltför länge för jag har helt enket inte haft tid. Har jobbat en hel del och så är det annat spännande på g som jag måste studera osv.. mer om det i ett annat inlägg..men ni som föjer min insta/facebook har sett lite vad det handlar om. 🙂

dsc_9557dsc_9645

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s