vardag

Bröllop och lite annat snarvel.

Har hållit en liten paus från bloggen, jag vet. För det har varit hektiska dagar på gångs.

Jag fixade förra veckan, under mina lediga dagar, festplatsen till Sara o Henkas bröllop. Jag har varit såå otroligt trött vet ni. Det händer en massa på jobbet nu också, vi ska tömma hela restaurangen då remontten närmar sig med stormsteg och alltså ni förstår nog inte hur mycket saker det finns där..

Sen var jag lätt stressad inför bröllopet, jag tog kanske lite mycket vatten över huvudet där men Sara är en undebar person så hon var inte så krävande 😉 haha. Nej men såklart man stressar inför en sådan viktig dag och jag ville ha det perfekt för brudparet.  Och allt gick perfekt. Förutom att Minja hade ätit upp nejlikorna som skulle till buketterna på bordet, så jag vaknade och ville bara sjunka genom golvet när vi vaknade på morgonen o blommorna var borta. Jag blev stressad för att det nog inte var bra för Minja att äta upp en stor bukett nejlikor och för att det var 9 timmar tills bröllopet började och jag hade inga nejlikor. Minja mår dock bra, hon har en mage av stål. Men fan att jag var orolig, verkligen. 

Så jag fick köra till svartå blombutik och berätta vad som hänt..hon hade inga rosa nejlikor,  men vi räddade det hela med de blommor ni ser på bilden. Björk plattorna de står på fixade Pasi, jordnära med björken, pellava tyg och växter från naturen som jag sprayade silver 🙂

Jag får nästan tårar i ögonen över hur fina de är tillsammans. och över hur fint de pratar om varann och till varann. I 10 år har de varit tillsammans i ur och skur. En liten perfekt familj, men en till på kommande. Lite avis på Sara nog som årkade så bra hela dagen, vi åkte tom hem före dem 😅 värsta stål kvinnan hon är!

Visst blev det fint med ett gammalt fönster,  halmbalar, björk och solrosor vid ingången?  Skulle vi ha varit smarta skulle vi ha skrivit texten med en penna istället  pensel.. och ursäkta att bilderna inte är proffs bilder. .funderar allvarligt att gå en fotokurs så jag skulle lära mig använda min kamera ordentligt.

Kommande dagarna äe fortfarande hektiska. Jag kommer ha en viktig fotografering på jobbet på torsdag, dock kommer jag stå framför kameran.. stress. Och tidigt på Fredag morgon åker vi iväg på weekend resa för att fira Pasi och Aleksi. Jag stressar över att lämna Melissa hos farmor i tre dagar , är orolig att hon lär sig gå medan vi är borta..haha. 😅 Hon har ju trots alls börja ta små steg, ett i gången..jag har typ 10 gånger sagt att jag blir hemma men Pasi tvingar mig med..och visst smakar det med en liten mini semester. 

Melissa var såklart med och fixade till fest. Hon var också med en stund på bröllopet tills d var tid att gå o sova 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s