vardag

En blommig söndag.

Jag skulle vara ledig idag,men vet ni, ibland får man dumma idér sådär mitt i natten och jag kände att jag inte jobbat tillräkligt denna vecka så gav ledigt åt min kollega istället och tog jobb åt mig denna söndag. Men det var helt okej för söndagar betyder  dubbellön och det var bara några timmar det var frågan om..Men jag fick inte så mycket sömn inatt och tänkte att jag skulle sova dagssömn tillika med Melissa. Jo planen gick väldigt bra och vi somnade i egna sängar, skönt var det där under fluffiga filten och det låter väll liiite för bra va? Och det var det. Min bror stegade in och ropade högt HALO, så både hundarna som annars aldrig reagerar på nåt sprang omkring och Melissa vaknade och jag blev helt rentutsagt jävla förbannad.
Men, en korg svamp hämtade han. Åh, jag skulle vilja skriva här att jag blev jätte glad för det, för jag tycker om svamp men hatar att plocka det själv..men nej. Jag blev inte glad för jag ville verkligen sova ut lite och Melissa var inte lätt att få tillbaka och sova efter det heller… suck.
Men ni kan gissa vad jag lagade äta som sen lunch? Stekt svamp. nam

DSC_8974

Men nu ska jag försöka vara positiv resten av dagen som är kvar. Jag hade planerat att rida ut men är verkligen för trött för att fungera på hästen idag så det får bli. Kanske jag hinner imorgon efter jobbet.

DSC_8949

En reaktion till “En blommig söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s