vardag

Dagar som gått.

Hej på er!

Har haft problem med att komma in på WordPress via datorn, sluppit in via telefonen men jag vill uppdatera er med bilder istället för bara text eller halvkassa telefonbilder.

Igår var jag ledig men hade endå fullt upp. Det blev ett spontant frissabesök hos Sara, jag har länge vila färga håret då jag senast var i frissan i Mars men har bestämt att jag inte går till frissan före jag ått mitt delmål i vikten och nu är det uppnått så jag frågade Sara om hon har tid och det hade hon. Dock hade jag inte barnvakt men Melissa är världens snällaste  så hon fick följa med.
Jag gjorde inte dramtisk förändring som jag oftast gör då jag besökr frissan haha. Det blev bara att fräscha upp färgen och färga utväxten och så räddade Sara min pannlugg jag förökte klippa själv åt mig för nån månad sen.. 😉
Sara provade på att använda Ekologiska hårfäger, jag är inte såå noga om mitt hår så ställer gärna upp som försökt kanin (hur fel låter det inte egentligen att prata om försöks kaniner i samma mening som ekologiskt?) och jag blev riktigt nöjd med färgen. Till det fick jag en grå färg jag ska prova lägga i mitt hår nästa gång jag tvättar det, ska bli intressant att se hur det fungerar.

På kvällen besökte vi mormor, eller gammelmomi som hon egentligen är. Det är verkligen underbart att hon är så pigg av sig och årkar leka med Melissa. Hon verkligen skiner upp varje gång vi är där och Melissa älskar momi hon också ❤ Vår riktiga turbo momi.

En lite halvdålig bild på vår lilla familj, Melissa kan inte vara stilla en sekund i famnen.. men ni ser mitt ”nya” hår iaf 🙂
Och så var min arbetskompis Monica och rida till oss idag på förmiddagen. I 3 års tid har vi jobbat ihop och alltid pratat om att rida ut då vi dessutom bor i samma by.. men av någon orsak har det aldrig blivit av. Igår var det meningen att vi skulle fara men så kom alla maskiner hit och alla hamnade ut på höåkern för att få sista skörden ihop. Så vi sköt upp det till idag förmiddag.. sen började det såklart regna och vi tänkte skjuta upp det men vilken tur att vi inte gjorde det utan beslöt oss för att endå rida ut för det höll upp hela timmen var vi iväg!
Hästarna betedde sig super fast vi råkade välja en dålig väg att gå på då grannen var och sköt såndär grejjer man slänger i väg i luften och det smällde riktigt ordentligt och ekade på det, men hästarna rörde inte en min och lunkade på i sin egen takt.
Så nu är jag redo för nya utmaningar idag! Vi har ett bröllop på jobbet och det är alltid roligt med sånt!

Ha en riktigt fin helg ni allesammans! så hörs vi igen, kanske imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s