vardag

Nu Skin och dess Ph-värde.

Som nu många av er vet redan så använder vi oss av Nu Skin produkter i denna familj (läs  här mera om Nu Skin) och en sak som gör Nu Skin produkterna bättre än många andra är dess låga Ph värde.

Människans Ph värde ligger på 4-5 vi är lite sura hela tiden ;). Varför är det viktigt att försöka hålla Ph värdet lika med kroppens i våra produkter? Huden skadas av produkter med för högt Ph och det gör att vårt immunsförsvar också minskar, vi åldras snabbare (rynkor uppstår snabbare osv..) och olika hudproblem uppstår då hudens naturliga fuktighet förstörs.. Huden är vårt största organ, vilket vi ofta glömmer bort och utsätter den för de kraftigaste ”skadorna”- hur mycket tar inte vår hud imot? jo allt som kommer utifrån såklart.

Det allra viktigaste är att få i sig vätska i form av vatten men sedan också att kolla upp Ph i sina prdoukter. Nu Skins pdorukter har en Ph mellan 4,5-5,5- alltså nästan samma som vi har naturligt på huden. Här nedan får ni se en bild jag tog på senaste Nu Skin produkt presentationen vi höll på Svartå Slott.

DSC_7484

Lilli har på sin arm tre olika produkter, som är mätta med en Ph-penna. Först sprutade hon på vatten och drog sedan över med pennan. Högst upp har ni huden naturliga ph, alltså mellan 4-5.
Nedanför har hon Nu Skins tvättmedel, som ni ser skiljer sig färgen inte mycket, den går upp till 5,5.
Nedanför den har hon använt Clinics rengöringsmedel, Clinic är ett känt märke innom hudvård och deras Ph går endå upp till 7-8 som är desamma som på tvättmedel man använder till att te.x tvätta titt badrum med. (tänk dig att du tvättar ditt ansikte med WC-ankka, nice eller hur?)
Sist, längst ner, har hon använt LV’s rengöringsmedel som det står på förpackningen är gjord för torr och känslig hud. (borde kanske stå; använd om du vill ha torr och känslig hud..) dens pH ligger på 9-10. No words needen.

Jag vågar sätta mitt huvud på pant att har man problem med huden i te.x ansiktet, torr och irriterad hud, så efter bara någon vecka med Nu Skins produkter- räcker bara med rengörings-medel, så har man sin hud i skick.
Det räcker såklart ckså med att kolla sina produkter där hemma, vad är deras Ph värde? Innehåller de mineraloljor?  Mineraloljor är inte heller bra för huden, men det tar vi upp i ett annat inlägg 🙂

DSC_7477

6 reaktioner till “Nu Skin och dess Ph-värde.

  1. Steg precis ut från duschen och sa åt Mika att jag har så jäkla torr hud i ansiktet, vilket jag ej brukar ha. Sen öppnade jag din blogg och så hade du skrivit detta inlägg ☺️ Jag sku vilja testa på dessa produkter. Jag använde ju typ aldrig nåt alls. Har aldrig haft problem hy eller liknande. Var kan jag beställa nåt från serien?
    Bra inlägg Ida!

    1. Beror lite på vad man vill ha, det finns i olika prisklasser 😊 om du vill veta mer så kan du ta kontakt via fb eller e-post (snellmanida@hotmail.com) så kan vi disskutera mer ☺

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s