vardag

Söndag förmiddag.

Söndag förmiddag.
Steg upp med fel fot, efter att ha sovit alltför lite nattsömn.
Melissa fick en hylla över sig, hon ska klättra över allt och idag kom hon på att hyllan skulle säkert vara kul att klättra på.. tidigare på morgonen klättra hon upp på soffan med hjälp av Äijä som låg på golvet. Tack gode gud att han har långa nerver den hunden… Men fick hjärtat i hasen när jag såg vad hon höll på med, men höll mig ifrån att skrika till ifall han sen skulle ha flygit upp i luften.
Pasi, skulle kunna slänga en stekpanna i huvudet på honom. Varför? För jag är en kvinna- that’s why. Nu står han o fixar lunch åt mig och jag ligger här o klagar.

Men, jag har faktiskt varit utanför dörren idag. och kommer vara det en gång till också. Vi ska få besök av Annika och Jeremi idag, vilket ska bli kul då vi intre träffats på länge och ska bli spännande att se hur stor pojke Jeremi blivit *smileymedhjärtögon*


Fotade lite hästarna på andra betet idag. Sasha är tillbaka flyttad dit så vi får väll hoppas att hon hålls där nu. Någon måste bli som sällskap åt Sanna då Kuumi och Nonna hamnar på jobb.

DSC_8093DSC_8109DSC_8123DSC_8126

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s