vardag

En Fredag kväll på åkern.

Vi gick ut igår kväll med mamma och bror. jag tog Orvokki rakt från hagen och slängde på enbart träns. Vi gick (jag red) runt en åker och genom en ny skogsväg hem.. mamma fick nog kämppa lite med att få fram vagnen, men har man Emmaljunga slipper man nog fram var som helst 😉
Orvokki bjöd till sig rejält på åkern, som fotona visar. Så härlig häst. Jag har essutom börjat våga trava med henne utan sadel, nu när hon fått regelbundet motion så håller ho sig lite bättre i skinnet än vad hon gjorde i början av sommaren och ville mest gasa på som en blådåre… 🙂

Min bror fick leka med min nya kamera resultaten ser ni här:

DSC_7715DSC_7978DSC_7974DSC_7834DSC_7837DSC_7731

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s