vardag

En annorlunda morgon 

Idag hade jag en sån dag, då jag 6 på morgonen gick på en hö åker med blöta byxor o skor och sökte min älskade häst som rymmt från hagen, då jag tänkte i mitt stilla sinne hur otroligt bra korv hon säkert skulle vara. 

Men hennes räddare var nog hur söt hon var när hon kom till mig då jag ropade på henne..men öronen spetsade och en min som aldrig gjort nåt fel. Gomoron mamma sa hon helt klart.

Efter en stund stog jag med min mamma och fixade ström tråden och små log för mig själv till en kommentar jag fick på fb; en som kände sig avundsjuk på mig o min mamma som rider ut tillsammans.. åh. Då, 6 på morgonen  där i dimma o dugg och 4 timmar sömn fick man sig en reality check om hur oglamoröst det här livet med hästar kan vara ibland..;)

Men allting slutade ju bra.visade sig vara två älgar som sprang igenom trådarna och Sasha gick bara över dom trådarna som låg på marken..sedan travade hon över åkern till andra hagen, dit jag sen lämnade henne. Tror hon inte heller trivdes i den nya hage , den är säkert för avsides för fröken som alltid vill vara där det händer.. ibland tänder det mig hur otroligt lika jag och min häst är ibland… 😅


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s